«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»

«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»

11 Μαΐου 2016
/ / /
Comments Closed

«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»

8 έως 11 Ιουλίου 2016

 Αξιότιμοι Κυρίες/Κύριοι,

Σε μία εποχή που επικρατούν δυσκολίες στο εμπόριο και γενικότερα στην οικονομία της χώρας μας, πρέπει να κοιτάμε με ελπίδα και αισιοδοξία το μέλλον, πρέπει να ανασυνταχθούμε, να ανανεωθούμε, να εφαρμόσουμε νέες ιδέες, δημιουργικές και ποιο αποδοτικές, διότι η κρίση που διέπει την ελληνική οικονομία αποτελεί σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας και ανταγωνισμού.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ Ι. Π.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και η εταιρεία «ΚΥΚΛΟΣ», διοργανώνουν την  «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» που θα πραγματοποιηθεί φέτος  από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου στο Λιμάνι του Μεσολογγίου με την υποστήριξη τοπικών φορέων.

Η Έκθεση  μπαίνει σε μια  τροχιά, ανάπτυξης, ανανέωσης και νέων στοχεύσεων, δίνοντας μεγάλη έμφαση στον πρωτογενή τομέα στον κλάδο του τουρισμού,  καθώς και στην παρουσίαση νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων , και λαμβάνοντας υπόψη την σπουδαία ανταπόκριση από το κοινό και τους  επιχειρηματίες, σκοπεύουμε :

  • στην τόνωση της αγοράς,
  • στην προώθηση του Ελληνικού τουρισμού .
  • στη προβολή των τοπικών προϊόντων, των επιχειρήσεων
  • Στην Ανάδειξη νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών
  • Παρουσίαση καινοτόμων λύσεων

Στόχος μας είναι η ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών προς εκθέτες και επισκέπτες καθώς και η συνολική αύξηση του επισκεπτηρίου, με διαφημιστική προβολή από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μελετημένα και εκτεταμένα.

Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τιμολογιακή πολιτική μας θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς φυσικά να μειώσουμε τις υπηρεσίες και τις παροχές στους εκθέτες μας.

Στην προοπτική πραγματοποίησης αυτών των στόχων, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, στην «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» και να συμβάλλετε στην εδραίωση μιας εκθεσιακής δυναμικής και μιας νέας αμοιβαίας σχέσης.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Νικόλαος Καραπάνος

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: «ΚΥΚΛΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝΕΜΜ. ΞΑΝΘΟΥ 41  45445  ΙΩΑΝΝΙΝΑΤΗΛ. 26510-37114 , FAX. 26510-37119ΚΙΝ. 6944107862

Εmail : kyklosek@otenet.gr

www.kyklos-ektheseis.gr

 

Comments are closed.