Πανηπειρωτική 2014 – Θέρμανση, Ψύξη & Εξοικ. Ενέργειας

Πανηπειρωτική 2014 – Θέρμανση, Ψύξη & Εξοικ. Ενέργειας

10 Μαΐου 2014
/ / /
Comments Closed

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

2 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2014»  &  «1η  ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

 

Έχουν αρχίσει εντατικά οι προετοιμασίες για τις 2 εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος στο εκθεσιακό κέντρο Ε.Α.Ν.Κ.Ι – ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑ από 3 έως 11 Μαΐου, υπό την αιγίδα  Περιφέρειας Ηπείρου.

Η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ» συνεχίζεται και φέτος για 16η χρονιά αποτελώντας ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα για την Ήπειρο και ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα .

Μετά από ώριμη σκέψη και μηνύματα που έχουμε δεχθεί από επιχειρηματίες του κλάδου της θέρμανσης , ψύξης , μόνωσης και ηλιακής ενέργειας, αποφασίσαμε για την διοργάνωση της «1ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και ευελπιστούμε να ακολουθήσει την επιτυχή  πορεία της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗΣ και να γίνει θεσμός για τον κλάδο της θέρμανσης .

Θεωρούμε και φέτος ότι η επιτυχία θα είναι μεγάλη και για τις 2 εκθέσεις. Σ’ αυτό συνηγορούν τόσο η εμπειρία από προηγούμενες διοργανώσεις όσο και από το αυξανόμενο ενδιαφέρον των επιχειρηματιών που θέλουν να συμμετάσχουν, δεδομένου ότι έχει είδη καλυφθεί  το 70% του χώρου, καλούνται οι επιχειρηματίες της περιοχής να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να δηλώσουν συμμετοχή.

 

Πληροφορίες/Δηλώσεις συμμετοχής: «ΚΥΚΛΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

ΤΗΛ.: 26510-37114, 37119  ΚΙΝ.: 6944107862

Comments are closed.