«ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2019»

«ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2019»

11 Δεκεμβρίου 2018
/ / /
Comments Closed

ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

   «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2019»

3 έως 7 Απριλίου            

 

Αξιότιμοι Κυρίες/Κύριοι,

Διανύουμε μια μεταβατική περίοδο, που μετά από αρκετά χρόνια οικονομικής ανέχειας ,   η  χώρας μας μπαίνει σε τροχιά αισιοδοξίας και ανάπτυξης, πιστεύουμε αυτό  να επηρεάσει τον επιχειρηματικό κόσμο, διαμορφώνοντας ένα θετικό κλίμα στην αγορά  και στην αντιμετώπιση της κρίσης. Έφτασε  η κατάλληλη εποχή  να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες , να φερθούμε έξυπνα, εφαρμόζοντας νέες ιδέες, δημιουργικές και ποιο ανταγωνιστικές διότι βρισκόμαστε στο σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας και ανταγωνισμού.

Με ελπίδα και αισιοδοξία,  η εταιρία «ΚΥΚΛΟΣ» ξεκινά τις διαδικασίες για την διοργάνωση της ΕΚΘΕΣΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2019» που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 7  Απριλίου 2019 στο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ  στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,  του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του  ΕΟΤ, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, του Δήμου Δωδώνης , του Δήμου Ζίτσας και  του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου

 Άκρως ανανεωμένη   η  «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2019» για 19η χρονιά  θέτει τον πήχη ακόμα ποιο ψηλά  και  στοχεύει  :

  • Στην τόνωση της αγοράς, την σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών
  • Στην Ανάδειξη νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών
  • Την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων

Με αντοχή στον χρόνο η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ », αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της Ελλάδας και  τη μοναδική εκθεσιακή  δραστηριότητα  της Ηπείρου,  συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής και αντιστέκεται σθεναρά  στην κρίση. Κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες, η προσεχής διοργάνωση δε ,  ευελπιστούμε να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και επιτυχία κάθε προηγούμενη, καθώς  επικεντρωνόμαστε στην στοχευόμενη  διαφημιστική προβολή όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά Πανελλαδικά καθώς και στα Βαλκάνια.

Η εταιρία «ΚΥΚΛΟΣ» στην προσπάθεια της να στηρίξει την ελληνική επιχειρηματικότητα  και κατανοώντας την δύσκολη  οικονομική κατάσταση που επικρατεί ακόμα στη χώρα μας ,  μειώνει σημαντικά  το κόστος συμμετοχής με τιμή 35€ ανά τ.μ πλέον Φ.Π.Α. 24%,  χωρίς φυσικά να μειώνει τις υπηρεσίες και τις παροχές  στους εκθέτες της.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας ,τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2019», δίνοντας σας τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με χιλιάδες  επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.

Με εκτίμηση

Λάμπρος Μπασέκης

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΜΜ. ΞΑΝΘΟΥ 41  45445  ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΤΗΛ. 26510-37114 , FAX. 26510-37119

ΚΙΝ. 6944107862

Εmail : kyklosek@otenet.gr

www.kyklos-ektheseis.gr

 

Comments are closed.