13η Πανελλήνια Γενική Έκθεση

13η Πανελλήνια Γενική Έκθεση

19 Μαΐου 2015
/ / /
Comments Closed

7 ΕΩΣ 15 ΜΑΙΟΥ 2011

Υπό την αιγίδα της  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και τη συμπαράσταση του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

 

Αξιότιμοι Κυρίες/Κύριοι,

Οι συνθήκες τις αγοράς επιβάλλουν αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς, η αλλαγή τακτικής και στόχων απαιτούν θάρρος και σοφία σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο, έτσι πρέπει όλοι μαζί να εφαρμόσουμε νέες ιδέες , δημιουργικές και πιο αποδοτικές.
Σε αυτό το πνεύμα, για 13η  χρονιά στα Ιωάννινα διοργανώνεται η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2011» ένα από τα κορυφαία γεγονότα της Ηπείρου, μια έκθεση πού έχει γίνει θεσμός,  είναι συνώνυμη με την επιτυχία και έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κοινού και των επαγγελματιών σε όλη την Ελλάδα.
Η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2011» θα πραγματοποιηθεί φέτος από 7 έως 15 Μαϊου 2011 υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΑΝΚΙ- ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑ
Η έκταση των 8.000 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και οι ειδικά διαμορφωμένοι, άνετοι και καλαίσθητοι χώροι που στεγάζουν τους εκθέτες, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις μιας σωστής οργάνωσης και λειτουργίας και καλύπτουν απόλυτα όλες τις ανάγκες προβολής προϊόντων και υπηρεσιών, έτσι οι εκθέτες μας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν σε ένα ευρύ κοινό.
Το 2010 η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ κέρδισε σε ουσία και εντυπώσεις με εκθέτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες όχι μόνο από την Ήπειρο αλλά από όλη την χώρα καθώς και από την Αλβανία.
Κοινός στόχος πλέον η ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών προς εκθέτες και επισκέπτες καθώς και η συνολική αύξηση του επισκεπτηρίου, με διαφημιστική προβολή από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μελετημένα και εκτεταμένα σε ολόκληρη την περιφέρεια της Ηπείρου , στη δυτική Ελλάδα αλλά και στη γειτονική Αλβανία,.
Με τη πολύχρονη εμπειρία που έχουμε στο χώρο των εκθέσεων, προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες να συμμετέχουν στην  «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ 2011», δίνοντας τους τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες  επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Μπασέκης

«ΚΥΚΛΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΜΜ. ΞΑΝΘΟΥ 11Α  45445  ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΤΗΛ. 26510-37114 , FAX. 26510-37119
ΚΙΝ. 6944107862
Εmail : kyklosek@otenet.gr
www.kyklos-ektheseis.gr

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ τ.μ. : ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ 60 € + ΦΠΑ 23%
ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ 22€ + ΦΠΑ 23%

Comments are closed.