4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ

4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ

29 Αυγούστου 2016
/ / /
Comments Closed

4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ

 

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Διοργάνωση Δήμος Αρταίων, και την συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας , και του Εμπορικού Συλλόγου

 

Αξιότιμοι Κυρίες/Κύριοι,

 

Σε μία εποχή που επικρατούν δυσκολίες στο εμπόριο και γενικότερα στην οικονομία της χώρας μας, πρέπει να κοιτάμε με ελπίδα και αισιοδοξία το μέλλον, πρέπει να ανασυνταχθούμε, να ανανεωθούμε, να εφαρμόσουμε νέες ιδέες, δημιουργικές και ποιο αποδοτικές, διότι η κρίση που διέπει την ελληνική οικονομία αποτελεί σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας και ανταγωνισμού.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α διοργανώνει φέτος την 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ  που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου  2016 στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ  στην Άρτα, με την συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας, και του Εμπορικού Συλλόγου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης, που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Άρτα και κάθε χρόνο ο αριθμός των επισκεπτών ξεπερνάει τις 70.000 , γεγονός που διασφαλίζει τεράστια  επισκεψιμότητα στην έκθεση.

Μέλημα μας  είναι, η Έκθεση  να επικεντρωθεί:

  • στην προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων
  • Στην τόνωση της αγοράς, την σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών  και συμφωνιών
  • Στην Ανάδειξη νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών
  • Την προώθηση νέων ιδεών

Είμαστε διατεθειμένοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης μέσω μιας μελετημένης και εκτεταμένης διαφημιστικής προβολής από όλα τα τοπικά μέσα και μιας σειράς παράλληλων εκδηλώσεων στις ημέρες της Έκθεσης  .

Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε την  ελληνική επιχειρηματικότητα και  κατανοώντας την δύσκολη  οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι , η  τιμολογιακή πολιτική μας θα κυμανθεί  σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς φυσικά να μειώσουμε  τις υπηρεσίες και τις παροχές  στους εκθέτες μας.

Γνωρίζοντας ότι, οι σύγχρονες και δυναμικές επιχειρήσεις , δεν είναι διατεθειμένες να ακολουθήσουν μίζερες πολιτικές, απαιτούν την επένδυση και επιβραβεύουν τις σοβαρές και με προοπτικές εκθεσιακές προσπάθειες, προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες να συμμετέχουν στην 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ,  δίνοντας τους τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες  επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.

Με εκτίμηση

 

                                                            Ο πρόεδρος Αρταίων Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Ο.Τ.Α

                                                                                                  Γεώργιος Πανέτας

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.ΑΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ – 47100 ΑΡΤΑΤΗΛ. 26810-78840 FAX:26810-75425

 

 

ΤΙΜΗ ΑΝΑ T.M. :  40 € + ΦΠΑ 24%

 

«ΚΥΚΛΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ                                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΣΕΚΗΣΕΜΜ. ΞΑΝΘΟΥ 41,  45445  ΙΩΑΝΝΙΝΑ                        ΤΗΛ. 26510-37114 , FAX. 26510-37119
ΚΙΝ. 6944107862                                             

            Εmail : kyklosek@otenet.gr

  www.kyklos-ektheseis.gr

 

 

 

Comments are closed.