Ενοικίαση Εκθεσιακού Εξοπλισμού – Τεντών

Ενοικίαση Εκθεσιακού Εξοπλισμού – Τεντών

12 Ιουνίου 2015
/ / /
Comments Closed

Η εταιρεία μας με την εικοσαετή εμπειρία στον χώρο των εκθέσεων , εκτός από την κατασκευή και την οργάνωση των εκθέσεων διαθέτει και υπηρεσίες ενοικίασης εκθεσιακού εξοπλισμού και λυόμενων κατασκευών. Έχουμε διαθέσει τον εξοπλισμό μας και τις λυόμενες κατασκευές μας για την πραγματοποίηση εκθέσεων, φεστιβάλ, εκδηλώσεων, διαφόρων event, παγοδρομίων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας: Αθήνα Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Κοζάνη, Κατερίνη, Ορεστιάδα, Ξάνθη , Αλεξ/πολη, Πάτρα, Καλαμάτα, Τρίπολη, Ναύπακτο, Φιλιππιάδα, Σύβοτα.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και είμαστε διατεθειμένοι , διαθέτοντας τον κατάλληλο υπόβαθρο να τον καθοδηγήσουμε σωστά και να του προτείνουμε την καλύτερη κατασκευαστική λύση για την διοργάνωση που θέλει να πραγματοποιήσει.

Χαρακτηριστικά μας, η αποτελεσματική επικοινωνία, η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων , οι ανταγωνιστικές τιμές και η συνέπεια. Η τεράστια εμπειρία μας σε συνάρτηση με την γνώση και την χρήση των νέων τεχνολογιών, μπορεί να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, ώστε να υλοποιήσετε ολοκληρωμένα κάθε επαγγελματικό σας σχεδιασμό.

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε για της ανάγκες μιας έκθεσης-εκδήλωσης είναι:

  • Λυόμενη κατασκευή (τέντα ) από αλουμίνιο και κάλυψη pvc, βαρέως τύπου γερμανικής προελεύσεως, με πλάτος 20m και μήκος που επεκτείνεται κατ’ απαίτηση του πελάτη με πλευρικό ύψος 4m και 7m δια το άξονα Προσφέρει πλήρη προστασία από δυσμενείς καιρικές συνθήκες .Η συγκεκριμένη κατασκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες διοργάνωσης έκθεσης, εκδήλωσης,εμποροπανήγυρης, θεματικού πάρκου, παγοδρομίου κ.α.
  • Παγόδες 25m2 εμβαδόν (5Χ5 m) βαρέως τύπου γερμανικής προελεύσεως, με ύψος πλευρικό 2,30m και 5,70m δια το άξονα. Άριστης ποιότητας και αισθητικής .
  • Εκθεσιακή δομή για κατασκευή περιπτέρων από μελαμίνη και μεταλλικά stand
  • Αυτόνομα  Εξωτερικά Περίπτερα διαστάσεων 3,60μ. ,  βάθος 2μ ,ύψος μπροστά  2,45 μ  ύψος πίσω 2,35 μ.,  από μεταλλικό σκελετό και πλάγιες και πίσω πλευρές από κόντρα πλακέ Θαλάσσης, οροφή και σκίαστρο 1,45μ από μεμβράνη PVC  . Τα περίπτερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υπαίθριες εκθέσεις τοπικών προϊόντων ,βιβλίων, χριστουγεννιάτικες αγορές  κ.α.

 

 

Comments are closed.